Perempuan tak tahan redtube

perempuan tak tahan redtube-31

Dan aku tidak sengaja pegang diperutnya dan turun ke cipapnya yang sangat tembam. Memang puas tak terhingga, memang panas dan hangat lain dr cipap yang pernah aku rasa.

Dia seakan terangssang dengan pegangan aku dari luar dressnya dan meminta jangan terlebih dari itu. Aksi keluar masuk bertahan selama 20 minit dan dia kelihatan sudah kesampaian sebanyak 2 kali.

Dia berkata sudah 3 bulan tidak bermadu, akhir sekali bermadu masa husband balik kat KL. Boleh dikatakan setiap malam selepas anak sulungnya tidur dan bila bangun pagi seawal 5.30 pagi, dia berkata kemahuan seks bertambah selepas mengandung terutama anak kedua ini.

Sehinggakan suaminya tak larat 7 hari pagi dan malam. stop.....”Dengan perlahan-lahan kami berkucupan dan aku mula meraba seluruh badannya dan tertanggallah dress dan colinya yang berwarna hitam, Dia mula meminta, “I dah basah dan tak tahan rangsangan you, I need you, I need you, ah ....

Aku memang suka tengok pompuan pregnant yang cantik, tambahan mukanya macam artist Cina dengan berpakaian ketat; di mana perutya membuncit ke depan dan buah dadanya yang kelihatan putih serta mengembang. Aku pun berhenti dan beranikan diri bertanya dia perlu pertolongan tak untuk tukar tayar. Lepas seminggu, dia sms kata nak jumpa, nak bagi makan kat Tenji. Sambil berbual dan makan makan, aku bertanyakan peribadinya.

Comments